Jak barevně vyladit podlahu v garáži?

Máte starší garáž, která má betonový, nebo dlaždicový podklad? Zub času už se do nich neochvějně zaryl a jde vidět, že podlaha už leccos zažila? Je více možností, jak ji opravit a zvelebit. Jedno z řešení je překrytí dlaždicemi. Ty si můžete zvolit buď z čistého PVC, nebo polypropylenu. Co je pro oba typy společné je možnost barevných variací.

Nesmrtelná šachovnice

Šachovnicový vzor je velmi populární. Opticky rozbije jednolitý povrch a přitom garáž nevypadá cirkusácky. Kombinovat můžete tmavé i světlé barvy z jedné škály, třeba odstíny šedé, nebo jít do kontrastu s jinými barvami. 



Praktické zóny

Vyčleňte si jednotlivé prostory pomocí barevných zón. Budete mí jasně vymezeno, kde je část parkovací, kde pracovní, kde odkládací. Barevné zóny jsou nezřídka využívány i ve skladech, kde zohledňují nařízení BOZP. V garáži barevných zón využijete, když tam parkuje více než jedno auto. Každé bude mít vymezeno, kde má stát a nikdo se nebude roztahovat.




Účelové kombinace

Když si chcete pojistit, že nikdo nepřehlédne, kde začíná zeď, nebo zviditelnit problémová místa. Ostrých barev po obvodu místnosti využijete, pokud je vaše garáž opravdu úzká a vy víte, že musíte najet pouze jedním způsobem, jinak se tam nevlezete, nevystoupíte, nebo nevyložíte nákup z kufru.


V jednoduchosti je síla

Dáváte přednost jednoduchému designu? Nebo zkrátka nechcete, aby vaše podlaha poutala tolik pozornosti? Zvolte si jednobarevný povrch. 


Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: