Podlaha pro chlapy, kteří mají rádi svá auta



Sháníte pod kola vašich mašin něco neotřelého, co vydrží neustále rozjezdy a brždění, skvěle vypadá i po mnoha sezónách a hlavně se dobře čistí? Nechte vyniknout svá auta i motorky na plastových dlaždicích Mosolut Performance Floor a Prismatik. Tyto dlaždice vznikly ve spolupráci s podlahovými designery a lidmi, jak se říká, od fochu, takže splňují přesně to, co od kvalitní podlahy očekáváte.

Materiál i konstrukce, na kterou se můžete spolehnout mnoho let

Říkáte si, plastová podlaha, můžete to vůbec něco vydržet? Budete překvapeni. Dlaždice byly zkonstruovány pro velmi vysoké zatížení a odolnost. Obě tyto podlahoviny mají deklarovanou nosnost 30 t / m2. U dlaždice Performance floor vám garantujeme 15 letou záruku funkčnosti podlahy. U dlažby Mosolut Prismatik dokonce 20 let. 

Pevný zámkový systém drží jednotlivé díly u sebe a není ve většině případů potřeba jej lepit nebo kotvit k podkladu. Instalaci zvládnete hravě jen pomocí gumového kladiva a nemusíte se zdržovat extrémní přípravou podkladu. Zkrátka zametete, položíte a fungujete.



Snadná údržba i čištění

Na první pohled nezvykle perforovaný povrch je velkou výhodou. Nečistoty sice propadnou na zem, ale dlažba sama o sobě zůstává stále čistá. Toho využijete především když své vozy chcete vystavovat a během dne není možné povrch zamést od prachu a nánosů případných nečistot. Večer pak spáry jednoduše vysajete. Tento podlahový princip je stále populárnější i mezi majiteli běžných aut. Pokud dáváte přednost celistvému povrchu, pak vězte, že dlažba Performance Floor se vyrábí rovněž v celoplošném provedení bez perforace. Podívejte se na kolekci GRIP, FLAT či SPOT.

Obě tyto plastové dlaždice jsou odolné vůči kyselinám, zásadám a uhlovodíkům. Snadno je vyčistíte pomocí vysavače, nebo parního čističe. Díky odolnosti vůči UV záření a rozměrové stabilitě materiálu je použít v interiéru i exteriéru, nebudou se deformovat ani roztahovat.


Dokonalý design

Když pod rukama podlahových designerů vznikly návrhy těchto dvou podlah byli jsme mile překvapeni. Základní prvek - symetrie jednotlivých dílů - je společný pro oba tyto typy. Ovšem na první pohled velice podobné produkty mají své vlastní kouzlo. 

Dlažba Performance Floor a její unikátní, patentovaný systém šrafování na jednotlivých dílech čtvercové dlažby vytváří hravé odlesky a umocňuje vzhled celé místnosti. Ruku v ruce s tímto prvkem jde i nepřeberné množství barevných variací. Můžete si zvolit cokoliv od populárních odstínů černé a šedé, přes rozmanitou barevnou škálu, až třeba po kovově šedé, či bílé provedení. A v neposlední řadě je tu možnost podsvícení vystavovaných mašin a potisknutí vlastním logem, či nápisem.




Oproti tomu stojí dlažba Prismatik. První trojcípá plastová dlaždice na trhu. Ta využívá symetrii spojených trojúhelníků do čtverců, ale zároveň umožňuje nápadité propojování rozdílných dílů. Vy si tak snadno můžete vytvořit šipky, směrovky, ornamenty, mozaiky dle své fantazie a podlaha může vypadat po každé jinak. Barevné provedení dlaždic bylo voleno v zlehka tlumených barvách, které nekřičí samy za sebe, ale nechávají vyniknout okolí.




Využití plastové dlažby Mosolut Prismatik a Performance Floor

Tyto plastové dlaždice jsou populární zejména v Německu, Rakousku, ve Francii a Itálii.  Není se čemu divit, právě v těchto zemích je velké zastoupení automobilek, závodních týmů a stájí. Své uplatnění nachází nejen v závodních depech, na výstavách, ale i v auto moto servisech, či v detailingu.  Podívejte se na pár projektů.





Více technických detailů a parametrů naleznete v technickém listu, který je přiložený vždy v detailu produktu.

Chcete vědět více? Podívejte se přímo na dlaždice

Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: