Zajímavé čtení

Praktické rady: Jak efektivně řešit výzvy s venkovními rohožemi INB

Praktické rady: Jak efektivně řešit výzvy s venkovními rohožemi INB

Venkovní rohože INB se staly populárním řešením pro vytváření pohodlných a praktických povrchů kolem stájí, ve výběhu, v průchodech a na jiných venkovních prostorech. Zákazníci občas řeší několik specifických problémů, a to především s cestičkami, klouzáním a instalací na bahno. Co na to funguje? Přečtěte si pár tipů.

Zaměřeno na detailing, od podlahy.

Zaměřeno na detailing, od podlahy.

Garáže nejsou pouze místem pro parkování auta, pro mnohé z nás, nadšenců do detailingu, jsou to svatyně, kde se naše vášeň pro krásu a výkon setkává s praktičností každodenního života. Je to místo, kde investujeme čas a úsilí do údržby a vylepšení vozidla. Pokud jde o garáž, i zde má každý detail význam. A jedním z těchto důležitých detailů je podlaha. 

Co je to Tatami?

Co je to Tatami?

Tatami puzzle žíněnka je moderní a praktickou variantou tradiční Tatami žíněnky. Její puzzlový design a modulární konstrukce umožňují snadné sestavení, přenosnost a přizpůsobení velikosti, což ji činí ideální volbou pro sportovní tréninky a aktivity. Přečtěte si o této podlahovině více.

Jakou dlažbu na balkón?

Jakou dlažbu na balkón?

Zapomněli na váš balkon při rekonstrukci bytového domu, nebo si chcete jen zvelebit těch pár metrů za okny? Ukážeme vám, jakou dlažbu na balkón můžete použít. A zaměříme se na plastové řešení. Z naší nabídky jsou ideální podlahou na balkon dlaždice Hestra (záruka 5 let) a Prismatik (záruka 20 let).

INB dlažba na misce vah

INB dlažba na misce vah

Přemýšlíte nad pořízením INB, ale zdá se vám cena příliš vysoká? Zkusili jsme se také zamyslet a hodit INBčko na misku vah oproti tradičním řešením.

Jak barevně vyladit podlahu v garáži?

Jak barevně vyladit podlahu v garáži?

Podlaha v garáži nemusí být jen nudná šeď, ale může to být i zábava. Tento článek nevěnujeme funkčním parametrům jednotlivých podlahovin, ale je to spíše přehlídka toho, jak si můžete vyhrát s odstíny dlaždby. Kdy se hodí je kombinovat, jak vypadají možné vzory a nápady od našich zákazníků. Tak se pojďte inspirovat.

Podlaha do předstanu

Podlaha do předstanu

Pro kempovací cestovatelské touhy existuje mnoho a mnoho praktického vybavení. My vám chceme ukázat podlahové řešení, které vám také mnohé ulehčí. Nekempujte na blátě, rozmary počasí ani terén už vás nezaskočí.