Zaměřeno na detailing, od podlahy.

Garáže nejsou pouze místem pro parkování auta, pro mnohé z nás, nadšenců do detailingu, jsou to svatyně, kde se naše vášeň pro krásu a výkon setkává s praktičností každodenního života. Je to místo, kde investujeme čas a úsilí do údržby a vylepšení vozidla. Pokud jde o garáž, i zde má každý detail význam. A jedním z těchto důležitých detailů je podlaha.

Co je to detailing vozidla?

Začetli jste se a nejste si jistí, co je to detailing? Detailing je důkladný proces či série procesů, které slouží k čištění, obnově a ochraně povrchu automobilu či jiného vozidla. Cílem detailingu je dosáhnout maximálního estetického a funkčního stavu vozidla tím, že se odstraní drobné vady, stopy opotřebení, skvrny, špína a jiné nedokonalosti na povrchu.

Detailingové práce zahrnují několik kroků, včetně:

  1. Mytí: Důkladné ruční mytí vozidla za použití speciálních autoshampónů, houbiček a hladkých mikrovláken pro minimalizaci rizika poškození laku.

  2. Dekontaminace: Odstranění povrchových nečistot a špíny, včetně lepidel, pryskyřic, hmyzu a dalších nečistot, které se mohou zachytit na laku.

  3. Odstranění nedokonalostí: Proces, kdy se ručně nebo strojově odstraňují drobné vady na povrchu, jako jsou drobné škrábance, vodní skvrny, hologramy a jiné nedokonalosti. To může zahrnovat použití různých druhů brusných past a politur.

  4. Ochrana: Aplikace ochranných prostředků, jako jsou vosky, nátěry nebo keramické povlaky, které chrání lak před škodlivými vlivy prostředí, UV zářením, pryskyřicí a špínou.

  5. Čištění interiéru: Detailing interiéru zahrnuje čištění a obnovu vnitřního prostoru vozidla, včetně čalounění, plastových částí, skel, a vymývání podlah a koberců.

  6. Úpravy na gumě a plastu: Aplikace produktů pro obnovu a ochranu gumových a plastových částí, jako jsou pneumatiky, lišty, a spodní části vozidla.

Detailing je často prováděn i profesionálními detailery, kteří mají speciální znalosti, dovednosti a vybavení pro dosažení optimálních výsledků. Detailing může výrazně zlepšit vzhled vozidla a prodloužit jeho životnost tím, že chrání lak a interiér před opotřebením a poškozením. Je oblíbeným postupem mezi automobilovými nadšenci a majiteli luxusních vozidel, kteří chtějí udržovat svá vozidla v co nejlepším stavu.


Kvalitní dlažba do garáže

Pokud patříte stejně jako my mezi milovníky krásných aut, je určitě i garáž vaším svatým chrámem, který poskytuje útočiště před živly, ale i místo, kde můžete provádět rozmanité úpravy na svém voze. 

Pokud chcete, aby vaše garáž byla pro tento účel dokonale vybavena, přemýšlejte o investici do podlahy Performance floor. Tato podlaha je inovativním a praktickým řešením pro garáže automobilových nadšenců, kteří chtějí své detailové dovednosti posunout na vyšší úroveň. Je odolná, odvodňovací, s možností podsvícení, funkční i na podlahové topení a esteticky atraktivní, což z ní činí ideální volbu.



Clik systém-zámková dlažba Performance floor

  • Dlažba Performance Floor patří mezi top podlahoviny v oblasti modulárních podlahových systémů. Tato podlaha se skládá z jednotlivých plastových dlaždic, které se snadno spojují dohromady. Tyto produkty jsou známé svou kvalitou, odolností a estetikou. Performance Floor je podlaha navržena tak, aby vyhovovala různým prostorům, ale je zejména oblíbená v garážích, kde se provádí detailing a tuning.
  • Dlažba je vyrobena z kvalitního, vysokopevnostního polypropylenu, což z ní činí extrémně odolnou proti poškození, olejovým skvrnám, chemikáliím a dokonce i hořlavým kapalinám. Každý modul má rozměr 40 x 40 cm a je navržen tak, aby se snadno instaloval a demontoval. To znamená, že pokud byste chtěli změnit vzhled nebo rozložení podlahy, není to žádný problém.
  • Performance floor nabízí širokou škálu designů a barev, což umožňuje vytvořit vlastní unikátní vzhled garáže. Každá dlaždice má speciální mechanismus pro spojení s okolními dlaždicemi. To znamená, že si můžete vytvořit vlastní design podlahy podle svých představ. Můžete vytvářet vzory, vlastní motivy, nebo si nechat dlažbu potisknout vlastním logem. To dává vaší garáži osobitost a výrazný vzhled, který je jedinečný.
  • Dlaždice se jednoduše položí na existující povrch garáže. Nemusíte se trápit s náročnými přípravami podkladu, jako je beton nebo dlažba. Díky tomu můžete mít novou podlahu během několika hodin.
  • Můžete vytvořit pracovní stanoviště pro úpravy vozidla, které bude optimálně přizpůsobeno vašim potřebám. Navíc, pokud dojde k poškození jedné dlaždice, můžete ji snadno vyměnit, což ušetří náklady na opravu celé podlahy.
  • Velkou výhodou, oproti dlaždicím z PVC je možnost použití v auto myčce a na podlahovém vytápění. Dlažba nefunguje jako izolant, ale umožňuje vysychání podkladu a proudění vzduchu. 


 

Potřebujete pomoci s instalací? Obraťte se na nás. Rádi za vámi přijedeme kamkoliv. Provádíme instalace po celé České republice. 

Více o našem týmu podlahářů si můžete přečíst i u nás na webu.

Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: