Mosolut Performance - kvalitní a skvěle vypadající dlažba do garáže

Přesvědčte se o kvalitě podlahy Mosolut Performance

Využití této dlažby je definováno poměrně jednoznačně. A to jako ideální podlaha pod kola motorových vozidel, elektromobilů či motorek. Stejně tak je možné ji využít pro dlouhodobé skladování pneumatik a náhradních dílů. O svých kvalitách Vás přesvědčí především díky skvělé rozměrové stabilitě, a to dokonce i při vysokých teplotách.

Mimo to každý zcela jistě ocení snadnou údržbu, která probíhá pouze pomocí vysavače, či parního čističe. S výrobkem Mosolut Performance navíc získáte i maximum bezpečnosti do svých prostor, jelikož tato podlahová krytina je definována jako nepodporující hoření a splňující nároky BOZP. Vzhledem k tomu, že se jedná o podlahu pod automobily, samozřejmostí je také odolnost vůči kyselinám i úniku provozních kapalin.

S pomocí různých barevných kombinací si tak můžete vytvořit prostor pro Váš automobil přesně dle Vašich představ a snadno si tak můžete pomoci například s usnadněním parkování.

Co se týče otázky, kolik toho podlaha vydrží, zatížení až 30 tun na metr čtvereční není problémem. Zámková podlaha je vhodná pro všechny práce kolem vozidla. Je také odolná vůči téměř všem organickým rozpouštědlům, kyselinám a zásadám. Pro zvýšení bodového zatížení, například pro kompenzaci zvedáků, doporučujeme umístit mezi ně desku.

Staňte se na chvíli profesionálním podlahářem a instalujte si dlaždice sami

S podlahou Mosolut Performance získáte perfektní vzhled jediným kliknutím, a to sice ne díky jednomu kliknutí na myši, nicméně pomocí toho nejjednoduššího zámkového systému.

Díky zámkovému systému tohoto produktu se vzhled Vaší podlahy stane dokonalým - bez ohledu na to, zda se jedná o závodní tým, výstavní stánek nebo o domácí garáž. Jednoduché parkovací místo se stává poutavým zařízením pro každé vozidlo.

Různé povrchové úpravy a velký výběr barev nenechávají nic náhodě, protože dlaždice mohou být kombinovány v různém designu i barvě.

Protože se polypropylen mírně rozšiřuje, za vyšších teplot, měla by být naplánována vzdálenost od pevných bodů (zdi, sloupy, prahy dveří, průchody atd.).
Naše doporučení: Dilatační spára by měla být 1% z celkové délky. Optimální teplota materiálu a okolní teploty při pokládce dlaždic se zámkovým systémem je mezi 15 a 25 ° C. Dlaždice lze zároveň snadno řezat. Okraje pak můžete brousit jemným brusným papírem.

Široké spektrum barev a struktury povrchu

V rámci nabídky podlah Mosolut Performance  můžete vybírat z několika kolekcí, které se od sebe odlišují v několika maličkostech. Například mezi kolekcemi Race a Race Flat je jen jediný rozdíl, a to sice že Race má zaoblený povrch, zatímco povrch Race Flat je vyrovnaný. Kolekce Race Flat je proto ideální pro dílnu, nebo obecně, pokud je vyžadováno hodně práce a klečení. Otevřený 3D design dlaždic s click systémem je stejný.

Obecně lze říci, že rozdíly mezi jednotlivými návrhy kolekcí se odlišují především strukturou povrchu, a tak je jen na Vás, zda se rozhodnete pro „holou“ dlaždici, anebo budete chtít mít na své podlaze vyražený určitý dezén.

Co se týče speciálních požadavků, které mohou Vašemu prostoru následně ještě přidat na unikátnosti, ani to není u výrobků Mosolut Performance problémem. Jestliže byste si tak chtěli na část dlaždic nechat natisknout například logo svého automobilu, i to se dá zařídit!


Doufáme, že pomocí tohoto blogu se nám podařilo Vám více přiblížit veškeré výhody, kterými disponuje podlaha značky Mosolut Performance. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na emailu info@odolnepodlahy.cz.

Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: