Podlaha na balkon 3x jinak s dlažbou Hestra

Mnohé z bytových a panelákových lodžií a balkonů už posledních letech prošly rekonstrukcí, která jim přidala na kráse. Ovšem k útulnosti mají mnohdy daleko. Ať už si chcete těchto pár metrů na čerstvém vzduchu zvelebit pomocí květin, bylinek, nebo rovnou květináčů s rajčaty, nebo si zde vytvořit oázu klidu pomocí pohodlného venkovního nábytku vězte, že správná podlaha je základem pro vaše chvíle pohody. 

Z naší nabídky si můžete vybrat dlaždice Mosolut Prismatik, nebo Mosolut Hestra. Všechny tyto podlahoviny mají po obvodu zámkové spoje, proto jejich instalaci hravě zvládnete sami. Tento článek ale věnujeme hlavně populárním dlaždicím Mosolut Hestra. Tento typ lehké, ale propracované plastové dlaždice je ideální na balkony a lodžie. Je oblíbený hlavně proto, že:

  • nezatíží konstrukci balkonů a lodžií a vy to nemusíte s nikým řešit
  • položíte sami bez řemeslníka, hodinového manžela, či jiného zručného kolegy
  • rychlé dodání - všechny dlaždice na našem eshopu odesíláme do druhého dne
  • mnoho barev a věrohodné dřevěné provedení
  • bezúdržbový materiál, který nevybledne a nepouští třísky
  • 5 let záruka


Podívejte se, jak vypadá balkon s dlaždicemi Woodlook v Mahagonovém provedení. Mahagonové dřevo je mírně načervenalé, proto prostor působí teplejším dojmem. Při bližším pohledu na dlaždici uvidíte nejen jemný reliéf dřeva, ale také různé odstíny červenohnědé barvy.

Pokud dáváte přednost ne tak červenému provedení, mrkněte se na dlažbu v odstínu tmavého dubu.

Oproti tomu ten samý typ podlahy v šedém provedení prostor zchladí. Ale v tomto případě hezky ladí s okny a doplňky. Šedá je velmi neutrální barva a hodí se ke většině barevných fasád, nebo jinému odstínu dřeva. Pokud vám šedá připadá smutná a studená, rozhodně se jí vyhněte, i přestože jde o nejvyhledávanější barvu současnosti. Než o současné trendy, má jít hlavně o váš pocit. 



A jako poslední řešení v tomto článku vám nabízíme černou podlahovinu. Černá barva je velmi specifická a vypadá náramně s neutrálními barvami. Působivý efekt můžete mírně podpořit černou dekorací na stolku, nebo květináčem, či posezením. Pro tuto vizualizaci jsem vybrali černou dlaždici Hestra v klasickém provedení, ale existuje i Woodlook v černém odstínu.




 


Dlaždice Hestra můžete položit na původní betonovou, kachličkovou, nebo jinak pevnou  podlahu. Nepokládejte je na folie typu Fatrafoil, které mají zabezpečit hydroizolaci povrchu a prostoru pod lodžií. Mohlo by dojít k poničení celistvosti povrchu. Zadní strana dlaždic je relativně ostrá.

Všechny dlaždice Hestra naleznete u nás v sekci podlahy na balkony. Vyberte si tu, která vám bude nejvíce pasovat, harmonizovat s vaším stylem a zamýšleným stylem balkonu a terasy.


Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: