Podlaha do předstanu

Předstany se staly v naší republice fenoménem, který lidem řeší snadné cestování po vlastní ose. Tento boom je tu již několik let, prohlubuje se a není se čemu divit. Ono i ty poslední roky napomáhaly tomu, že člověk cestoval raději po své ose a byl rád, že má kde složit hlavu.

Pokud patříte mezi milovníky kempování a rádi si dáváte snídaně za rozbřesku na čerstvém vzduchu, máme pro vás tip, jak si zpevnit podlahu v předstanu. Zkuste dlaždice Mosolut Event. Venkovní zámkové dlaždice z plastu snadno rozložíte i složíte. Oceníte je zejména, pokud kempujete po dešti, je všude bláto a nebo při nižších venkovních teplotách. Díky jejich stabilní konstrukci je můžete položit volně na zem a vytvořit si pevnou plochu, na kterou si bezpečně ustavíte posezení. Dlaždice Event jsou ideální na udržení čistoty ať už se jedná o stan či karavan. Odolný materiál je vodě i špíně odolný, dobře pochozí, snadno se zamete a udržuje v čistotě. 

Podlaha Mosolut Event se hodí jak pro karavanisty, tak majitele obytných vozů. Pro všechny, kteří chtějí přijet na místo, postavit předstan a každý den od něj nějak odjet, i pro ty, co budou po celou dobu na jednom místě. Jak pro majitele karavanů o délce školního autobusu, tak pro „vajíčkáře“. A nakonec i pro ty, kteří si chtějí rozšířit svůj „obytňák“ a prodloužit jej dál do přírody. 

Mezi další výhodu venkovní dlažby patří možnost používání v zimě i v létě a její modulárnost. Pokud jezdíte na delší dovolené na jednom místě a máte předstan přes celou délku a nevadí vám delší doba montáže, můžete si vybudovat velký zpevněný prostor k odpočinku. Stejně tak pokud dáváte přednost částečnému předstanu z lehkého šusťákového materiálu s menším prostorem, vyplníte dlaždicemi jen to potřebné.



Soubory ke stažení

Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: