Mobilní podlaha na koncerty, festivaly i pro venkovní divadelní představení

Pokud plánujete koncert pro několik tisíc lidí nebo svatbu pro stovku osob a sháníte podlahovinu, která tento nápor vydrží, pak si přečtěte dnešní článek o dlaždicích Mosolut Event. Může vám pomoci vyřešit si starosti s dočasným zakrytím trávníku na sportovním stadionu, kde v následujících hodinách proběhne koncert, výstava, vystoupení, akce města. A zabezpečit bezpečnou pochozí plochu pro návštěvníky. Přitom po sobě nezanecháte spoušť, ze které by se příroda dlouho vzpamatovávala.

Plastové dlaždice Mosolut Event poslouží jako dočasné mobilní panely pokryjí plochu a ochrání trávník a zpevní podlahu po dobu potřebnou na pořádní akce. Ty jsou skvělou alternativou nákladných dřevěných podlah a pódií.  Plastové dlaždice Mosolut Event je totiž možné použít jak venku, tak ve vnitřních prostorech, přičemž spojovány mohou být také do velkých celků. Jejich nespornou výhodou je navíc schopnost pokládky i na mírně nerovný, ovšem zpevněný povrch, jako je například beton, dlažba, tráva, rovný kamenný povrch a podobně.


 

Široká škála využití a technických výhod podlah Mosolut Event

Vzhledem k již dříve zmíněnému je tedy jasné, že podlahu značky Mosolut Event můžete využít jako podlahovou krytinu na veletrhu, festivalech, párty stanech nebo v garážích. Tento výrobek je sestaven tak, že dokáže perfektně odvádět vodu z povrchu a mimo to je také UV stabilní. Díky svému povrchu se velmi snadno udržuje, ovšem zároveň bez větších problémů odolává většině chemikálií a vyniká především svou odolností vůči kolísání teplot bez deformací. Zcela jistě oceníte také jednoduchost a rychlost, se kterými lze podlahu položit díky zasunutí do zámků na okrajích dlaždic.


V jednoduchosti je síla, odolnost a přitom dobrý vzhled

Podlaha z řady Mosolut Event se může chlubit několik vynikajícími technickými parametry, mezi které se jednoznačně řadí také třída zátěže. Ta je u této podlahoviny stanovena na 42-43, což v praxi znamená, že se nemusíte bát ji podrobit značnému zatížení velkých skupin osob, tak jak tomu bývá například na koncertech či veletrzích. Aby bylo pro tyto skupiny lidí vytvořeno co nejbezpečnější prostředí, disponuje navíc podlaha certifikátem, který ji označuje jako nesnadno hořlavou podle třídy Bfl-s2, což ještě více zvýrazňuje univerzálnost jejího použití, jak venku, tak uvnitř.

Přestože tato podlaha velmi dbá na technické parametry, a především na výraznou odolnost, nezapomíná její výrobce ani na důležitost dobrého vzhledu. Dlaždice Mosolut Event tak můžete pořídit v černé barvě, a to s hladkým dezénem, který na sobě má jemné výstupky, pomocí nichž je dosaženo vysoké protiskluznosti desek.

Zámek, pomocí kterého jsou do sebe jednotlivé dlaždice zasazeny, je navíc skrytý, a tak podlaha vypadá více jako jeden celek. Mimo to můžete jakožto příslušenství k podlaze přikoupit také jednotlivé nájezdy a rohy, díky kterým se výrazně usnadňuje možnost najetí na tento povrch, aniž byste se museli být o její poškození.


Jestliže připravujete nějakou akci a tato podlahovina by se vám hodila, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme. Případné objednané dlaždice vám pošleme až na adresu, kterou si sami zvolíte, přičemž konkrétně u tohoto produktu jsou pro přepravu využívány palety, se kterými se snadno manipuluje. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu nebo telefonu +420 602 789 113 


Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: