Když trávník trpí pod koly auta, náporem bahna a v neustálém stínu

Houževnaté desky pro maximální zpevnění plochy i ochranu trávník vůči provozu.

Venkovní desky Mosolut INB s širokou škálou využití poslouží i jako zatravňovací dlaždice. Dlaždice Mosolut INB ve verzi venkovních desek lze instalovat na stávajících travnatých plochách i na hlínu, štěrk či písek. Jejich výhodou je právě fakt, že k jejich pokládce není třeba podklad nijak výrazněji připravovat podsypem či podobně. Desky jednoduše a rychle položíte na vyrovnanou původní půdu. Po pokládce můžete dlaždice následně prosít, nebo prosypat štěrkem, pískem, zeminou nebo jinou směsí, nebo nechat prorůst trávou. Díky své konstrukci hravě zvládnou pojezd zemědělské techniky i dlouhodobé stání velkého stáda. Jsou odolné vůči zatížení až 60 tun na metr čtvereční.




Zpevnění pochozí a parkovací plochy

Jiné řešení nabízí zatravňovací a parkovací dlažba Mosolut Easygrid. Tyto desky jsou dokonalým řešením pro zpevnění parkovacích míst, často používaných průchodů a chodníků. Hodí se téměř pro každou plochu, kterou je třeba zpevnit v zahradách, krajinářství, jezdectví, lesnictví a zemědělství. Tento systém plochu stabilně zpevní a umožní průsak dešťové vody. Nebude tak docházet k vysokému namáhání svrchních vrstev půdy a nevzniknou viditelné vyjeté stopy, blátivé koleje nebo lokální kaluže. Docílíte tak snížení nákladů na opakované rekonstrukce přístupových míst. Tento zatravňovací produkt se navíc pyšní odolností vůči zatížení až 250 tun na m2.


Všechna řešení najdete u nás na webu www.odolnepodlahy.cz . Vše vám bude doručeno až na adresu, kterou si sami zvolíte, přičemž konkrétně u těchto produktů jsou pro přepravu využívány palety, se kterými se snadno manipuluje. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu nebo telefonu.


Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: