INB dlažba v přírodě

Často se nás ptáte, jak bude vypadat plocha na vašich pastvinách, nebo u krmidel po pár měsících, jestli se dlažba nepropadne hluboko do země a nenávratně nezmizí. Jestli nebude hyzdit krajinu, případně, jak to bude vypadat, když se někdy odstraní. Mrkněte se sami, zachytili jsme pro vás pár momentů dlaždic INB.

Když zvažujete, jak zpevnit terén v nejvíce namáhaných oblastech, přichází v úvahu několik možných řešení. Od betonových dílů, které sice do malebné krajiny vizuálně moc nezapadají, ale pro svou pevnost se na ně dá spolehnout, přes zasypání, které chvíli vydrží a pak zmizí v hlubinách bahna. Až po dřevo, či různé alternativy plastových, zatravňovacích rohoží. Na misce vah stojí odolnost, vhodnost, finance a často i ekologie.

Nicméně, vraťme se k vašemu dotazu. Jak vypadá dlažba INB po čase.  Jak bylo řešeno v jednom kultovním filmu: "Příroda si najde cestu". A to i v případě dlažby INB. 


Můžete si všimnout, že ikdyž tráva a jiné rostliny zvesela prorůstají skrz, dlaždice se nepropadají a stále drží na místě. Jakmile na podzim tráva zmizí, rohože poskytují pevný a bezpečný povrch. 






Není nad to dostat se suchou nohou z jednoho konce svého areálu na druhý. A teď málem nemluvíme o sobě, ale o ustájených zvířatech, která pod náporem bahna trpí málem více než my. Cesty a cestičky se hodí vždy, proto i zde můžete používat dlaždice INB. Jsou vhodné na vysoce frekventovaná místa. Nemusíte ani vykopat půdu do hloubky dlaždic, stačí položit bez podsypání. Spáry a mezery se vyplní zeminou smíchanou s travním osivem, popř. i hnojivem a opatrně se vše zalije. Během několika týdnů budete mít trávník, který leccos vydrží.  

Chcete si dlaždice prohlédnout na vlastní oči? Ozvěte se nám. Rádi přijedeme.


Cookies

My a naši digitální partneři používáme na této webové stránce soubory cookies. Ty se používají se k měření toho, jak se stránka využívá, umožňují personalizaci stránky, případně pro reklamu. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o těch následujících můžete rozhodnout sami: